,,Малка'' фирма с много решения за вашите нужди

Български

За нас

Mobile medical service

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

За нас пациента е най- важният. Доброто мнение не може да бъде купено, то трябва да бъде спечелено с блестящо обслужване. Доволните клиенти са наша основна цел ние не им правим услуга като ги обслужваме, те ни правят услуга давайки ни възможност да направим това. Защото, доволният ще се похвали на двама трима свои познати, недоволният ще се оплаче на колкото е възможно повече хора.

ПРИОРИТЕТИ

 

Отговорността е в основата на нашия подход към качество, комфорт, внимание и грижа.

ПРЕДИМСТВО

 

Бързо и качествено обслужване. Внимателно и спокойно отношение. Готовност да помогнем при възникването на каквито и да било затруднения, защото всеки пациент е различен и ние се стараем да отговорим на индивидуалните нужди на всеки един от тях.

РАЗЛИКА

 

Насочени сме само и единствено в сферата на медицинските и битови услуги на пациента. Отличаваме се с приятен външен вид, вежливост и търпение, инициативност и отговорност, толерантност и уважение, лично внимание и учтивост. Винаги сме усмихнати, ащото усмивката не струва нищо, но дава много.Тя е най точният и добър израз, която кара нашите пациенти да се чувстват и да бъдат специални, което ни дава правото да сме първи в качеството при обслужване на болни хора.

Нашите служители

© 2014 - 2024 Всички права запазени
Позвънете ни!