,,Малка'' фирма с много решения за вашите нужди

Български

Дом за стари хора Детелина

Дом за грижа

и социализиране на болни трудноподвижни и възрастни хора

Нуждите от грижа за един пациент са от различно естество и строго индивидуални, поради което вие техните близки няма как да удовлетворите в домашни условия. Затова ние предлагаме възможността да настаните след оглед и одобрение домуващ в нашето заведение. Поемаме ангажимента ако не сте доволни в срок от една седмица да поемем всички финансови разходи.

Домът разполага

с отделна столова за хранене както и кът за отдих и тихи занимания

Рехабилитационен център

за вертикализация и рехабилитация на инсултно и ортопедично болни

Легловата база

позволява настаняване в единична, двойна и тройна стая; снабдени с индивидуален гардероб, нощно шкафче, телевизор, санитарен възел и система за известяване на обслужващия персонал.

 Честване на лични и национални празници

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

За нас пациента е най- важният. Доброто мнение не може да бъде купено, то трябва да бъде спечелено с блестящо обслужване. Доволните клиенти са наша основна цел. Ние не им правим услуга като ги обслужваме, те ни правят услуга давайки ни възможност да направим това. Защото, доволният ще се похвали на двама трима свои познати, недоволният ще се оплаче на колкото е възможно повече хора.

ПРИОРИТЕТИ

 

Отговорността е в основата на нашия подход към качество, комфорт, внимание и грижа.

ПРЕДИМСТВО

 

Качествено обслужване, внимателно и спокойно отношение. Готовност да помогнем при възникването на каквито и да било затруднения, защото всеки пациент е различен, и ние се стараем да отговорим на индивидуалните нужди на всеки един от тях.

РАЗЛИКА

 

Насочени сме само и единствено в сферата на медицинските, социални и битови услуги на пациента. Отличаваме се с приятен външен вид, вежливост и търпение, инициативност и отговорност, толерантност и уважение, лично внимание и учтивост. Винаги сме усмихнати, защото усмивката не струва нищо, но дава много. Тя е най точният и добър израз, която кара нашите пациенти да се чувстват и да бъдат специални, което ни дава правото да сме първи в качеството при обслужване на болни хора.

Как ще ви гарантираме?

С компетентност

Дългогодишната практика ни е дала възможността да имаме професионални наблюдения върху битовите, социални и медицински нужди на нуждаещите се, които ние можем да задоволим.

Достатъчно стаж

В след болничното обслужване сме близо от три години и повярвайте ни открили сме както силните, така и слабите страни в обслужването и насоката на заведенията.

Отлична организация

Дългогодишната практика, освен компетентността, ни дава възможност и за отлична организация.

© 2014 - 2024 Всички права запазени
Позвънете ни!